13 July 2010

IM BACK

Lama tak update blog,sekarang kembali sekali-sekala untuk berkongsi apa je yang aku rasa best.nak cerita pasal World Cup ,Spain pun dah jadi champion..dah tak stim nak cerita pasal tu.tunggu sikit masa lagi dengan berita dan artikel yang lebih kasar bunyinya..

2 comments:

Honey IsyQi said...

mohon update blog...haha

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)